Nyhet!

Øl seminar på Ling med Ian og Daniel fra Tian

1. 31.januar - 1. februar

Et praktisk og teoretisk øl brygger kurs. Alle er velkommen.

Argidoinu etxea, huset for lyd og lys i Baskerland

Informere om aktivitetene i huset for Bønn  i løpet av skoleåret 2014-2015.

Huset er åpent for  ”spirituell tilbaketrekning” for alle elever ved Neijing Skolen.

Ling tar i mot nye elever i Tradisjonell Kinesisk Medisin

Starter opp med første seminar 10.-11. januar 2015

Qi gong starter opp igjen 18. november 2014

Det vil bli en gang i uka - på tirsdager Kl 18:00

Orakel periode Dà Guò - Bevoktingen av det store

Forsynets trofasthet

Perioden 6.  desember - 20. desember 2014

Møte for perioden

Holdes på Ling, Fredag 5. desember kl. 18:00

Kor på Ling

Det blir kor på Ling med Gry som dirigent en gang i måneden.

Koret vil holdes på søndager kl 18:00. Starter søndag den 24 august.

Videre blir det følgende søndager: 21.9. - 12.10. - 23.11....

Meditasjon og bønn kl 8:00 på Ling alle dager.

Følg med på ukas bønn på Tian sin hjemmeside.

Den finnes på spansk og engelsk. http://escuelaneijing.org/index.php/lema-orante

NeiJing skolen er en internasjonal skole som er stiftet og har som læremester Dr. J. L. Padilla Corral. Det finnes skoler i en rekke land i Europa og Sør Amerika, samt i New York. Hovedskolen heter Tian og befinner seg i Spania. Sammensluttet med den internasjonale organisasjonen «Asociación hispanoamericana de Acupuntura y Tradicion oriental, Beijing 84», som fremmer den Tradsijonelle Kinesiske Medisin og forskningsresultater gjennom internasjonale kongresser.

NeiJing skolen i Norge ledes av Edel Huru. Stiftelsen Ling ble dannet 17. desember 1995. Klinikken på skolen har i disse årene mottatt mange pasienter. Den er åpen i hverdagen med behandlinger på formiddag og ettermiddag. Alt foregår uten noen form for annonsering.

Undervisningen er basert hovedsakelig på helge seminarer. Det undervises i Tradisjonell Kinesisk Medisin med den gamle orientens filosofi og i forskjellige behandlingsformer fra denne tradisjonen.

Tradisjonell Kinesisk Medisin med sitt opphav fra mer enn fem tusen år siden. Den har stadfestet sin effekt gjennom pasientbehandling og i dag med sine moderne forsknings metoder. Verdens helseorganisasjon har gitt sin fordelaktige anbefaling. Tradisjonell Kinesisk Medisin utgjør ikke på noen måte en konfrontasjon med den moderne medisinen.

NeiJing som vi kan oversette til «Avhandling om det indre» er delt i to deler So Wen og Ling Shu. Disse gamle skriftene fra de store mestrene omhandler hvordan eksistensen oppfattes og hvordan mennesket bør befinne seg i sitt univers. Hovedsakelig en avhandling om hvordan leve livet.

NeiJing skolen i Norge

Stiftelsen Ling

Ling - NeiJing skolen i Norge

UNESCO

Akupunktur og moxa behandling ble erklært som en immateriell arv for menneskeheten i Nairobi 2010.

Se deres nett side for mer informasjon:

NOMINATION FILE NO. 00425

FOR INSCRIPTION ON THE REPRESENTATIVE LIST

OF THE INTANGIBLE CULTURAL HERITAGE IN 2010

Se mer informasjon

på sidene om seminarer på LIng og andre NeiJing skoler.

Obs! Når du tipper med Norsk Tipping kan du velge hvilken organisasjon du vil at pengene skal gå til. Da kan du gi pengene til Neijing skolen Stiftelsen Ling